FI GB
Slide

Hankkeet

Me Rantakallassa haluamme jatkuvasti kehittää ja uudistaa toimintaamme. Korkeat laatutavoitteet ohjaavat meitä kaikessa tekemisessä. Tavoitteenamme on tarjota vieraillemme yhä korkeatasoisempia kokemuksia ja elämyksiä ympäri vuoden. Tähän tähtäämme ennen kaikkea investoimalla voimakkaasti uusien majoitustilojen rakentamiseen. Tällä hetkellä rakennamme uutta 23 huoneiston Safiiri -huoneistohotellia Kalajoen Hiekkasärkkien merimaisemien äärelle sekä kahdeksan huoneiston Petäjistö -rivitaloa täydentämään Rantakallan läheisyydessä sijaitsevan Jäkälätien alueen majoitustarjontaa. Molemmat rakennuskohteet valmistuvat alkukesästä 2022.

Kehittämistyön tukena ja mahdollistajana toimivat erilaiset investointi- ja kehittämishankkeet. Tällä hetkellä meillä on käynnissä seuraavat hankkeet, joiden rahoittajana on Euroopan aluekehitysrahasto EAKR. Rahoituksen on myöntänyt Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.

Yrityksen kehittämishanke Hiekkasärkkäin Safiiri A:n rakentaminen
Toteutusaika: 9.8.2021-31.5.2022
Hankkeen toteuttaja: Kiinteistö Oy Hiekkasärkkäin Safiiri A

Hiekkasärkkäin Safiiri A -hankkeen tavoitteena on rakentaa Hotelli Rantakallan välittömään läheisyyteen hiekkadyyneille uusi huoneistohotellirakennus, johon tulee korkealaatuisia huoneistoja. Kaikissa huoneistoissa on yhdistetty keittiö-olohuone, makuuhuone, pesutilat ja oma sauna sekä merelle avautuva lasitettu terassi. Majoitustiloja tulee kaikkiaan 23 huoneistoa. Rantakallan uudet Safiiri -hotellihuoneistot tarjoavat asiakkailleen vaivatonta, tasokasta ja modernia majoitusta upeiden merimaisemien äärellä.

Yrityksen kehittämishanke Uudistuva Hotelli Rantakalla
Toteutusaika: 1.1.-31.12.2022
Hankkeen toteuttaja: Hotelli Rantakalla Oy

Tämän hankkeen myötä päätavoitteena on nostaa Rantakallan profiilia tasokkaana ja modernina majoitustoimijana. Hankkeen konkreettisina tavoitteina on tunnistaa ja tavoittaa uusia kohderyhmiä uusille majoituskohteille sekä kehittää yrityksen kansainvälisyyttä, digitaalisuutta, vastuullisuutta ja ympärivuotisuutta. Hankkeen toimenpiteisiin kuuluvat mm. potentiaalisten kohderyhmien kartoitus kansainvälisillä markkinoilla Ruotsista ja Saksasta sekä kesän ulkopuolisen palvelutarjonnan kehittäminen. Kestävää matkailua edistääksemme olemme lähteneet mukaan Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -ohjelmaan. Digitaalisuutta edistämme tässä hankkeessa mm. hankkimalla digitaalisen huoneistokohtaisen näyttöjärjestelmän uusiin majoitustiloihin.