FI GB
Slide

Loma-asunnot

Hotelli Rantakalla toimii välitys- ja avainpalveluna myös Lomarenkaan Timantti-huoneistoille ja muille loma-asunnoille. Tutustu Lomarenkaan Kalajoen majoituskohteisiin alla ja varaa juuri sinulle sopivin majoitus.

Timantti A14

Kalajoen Hiekkasärkillä, aivan rannan edustalla sijaitseva huoneisto merinäköalalla ja kaikilla mukavuuksilla (2. kerros, hissi käytössä). Rakennusvuosi on 2012. Olohuone-keittiö, vuodesohva (2 lisävuodetta), makuuhuone (2 erillistä vuodetta), pesuhuone, sauna sekä lasitettu terassi merinäköalalla. Huoneistossa on viilennykseen tarkoitettu ilmalämpöpumppu. Upea hiekkaranta alkaa heti takapihalta.

Tutustu ja varaa

Timantti A21

Kalajoen Hiekkasärkillä, aivan rannan edustalla sijaitseva huoneisto merinäköalalla ja kaikilla mukavuuksilla (3.krs, hissi käytössä). Rakennusvuosi on 2012. Keittiö-olohuone, vuodesohva (2 lisävuodetta), makuuhuone parivuoteella, lasitettu terassi sekä sauna merinäköalalla. Huoneistossa on viilennykseen tarkoitettu ilmalämpöpumppu. Upea hiekkaranta alkaa heti takapihalta.

Tutustu ja varaa

 

Timantti B17

Kalajoen Hiekkasärkillä, aivan rannan edustalla sijaitseva huoneisto merinäköalalla ja kaikilla mukavuuksilla. Rakennusvuosi on 2012. Olohuone-keittiö, makuuhuone parisängyllä (lisämaksusta 1-2 retkivuodetta), lasitettu terassi sekä sauna merinäköalalla. Huoneistossa on viilennykseen tarkoitettu ilmalämpöpumppu. Upea hiekkaranta alkaa heti takapihalta.

Tutustu ja varaa

Tapionkaari A ja B

Kalajoen Hiekkasärkillä sijaitseva kahden huoneiston loma-asunto. Lomamökki on kaksiosainen – molempiin on oma sisäänkäynti. Rakennusvuosi on 2001 ja huoneistot on peruskorjattu 2020.

Isommalla eli A-puolella löytyy keittiö-olohuone alkovilla, jossa on kaksi vuodetta, olohuoneessa levitettävä sohva (2 lisävuodetta), avotakka sekä oma sauna ja pesuhuone.

Tutustu ja varaa

Pienemmällä eli B-puolella on yksi huone kahdelle henkilölle keittiövarustuksella ja pesuhuoneella sekä levitettävällä sohvalla.

Tutustu ja varaa

Hiekkasärkkien upealle rannalle on matkaa vain noin 1,4 km. Uimarannalle pääsee metsän läpi pururataa kävellen 15 minuutissa.

Huom. Hintaan sisältyy liinavaatteet ja loppusiivous.

 

Viitakaari9

Kalajoen Hiekkasärkillä sijaitseva viihtyisä, uusi loma-asunto, joka on rakennettu v. 2014. Osittain lasitettu terassi. Keittiö-olohuone (vuodesohva), makuuhuone, jossa 2 vuodetta (yläkerta), yläkerran aulassa 2 x 90 cm levyistä sänkyä, TV ja wc. Alakerrassa sauna (puukiuas).

Tutustu ja varaa

Villatone

Kalajoen Hiekkasärkillä sijaitseva lomamökki (8 hlöä) kaikilla mukavuuksilla. Mökki on rakennettu v. 2005. Keittiö-olohuone, televisio, takka, 2 makuuhuonetta, joissa molemmissa kaksi erillistä vuodetta, parvi (4 lisävuodetta), televisio, 2 x wc ja oma sauna. Hiekkasärkkien upealle rannalle matkaa on vain noin 800 metriä.
Mökille on laitettu syksyllä 2020 hyvä 5G yhteys – käyttäjätunnus ja salasana löytyy mökin seinältä

Tutustu ja varaa

Kanervikko G4

Kalajoen Hiekkasärkillä, Jäkälätiellä sijaitseva huoneisto kaikilla mukavuuksilla. Huoneisto on rakennettu v. 2021. Keittiö-olohuone, vuodesohva (2 lisävuodetta), makuuhuone parivuoteella, lasitettu terassi sekä sauna. Huoneistossa on viilennykseen tarkoitettu ilmalämpöpumppu. Huom. Hinta sisältää loppusiivouksen.

Tutustu ja varaa